autopoetsbedrijf amsterdam

Wiki Article

Schaam je je bijna als je in je auto stapt? Laat je auto door ons mooi poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je toyota geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons een poetsbeurt te geven. Wij stoppen al onze liefde erin zodat dat de wonderbaarlijke glans die je Ford voorheen had weer terug komt. De laklaag wordt nogmaals in ere hersteld voor het fraaiste uitkomst. Ons team is altijd voldaan als de klus is geklaard, en dat mag ook zeker, want ze maken gebruik van de beste autowax en geven hun ziel en zaligheid. Zie op onze website vele voor en na foto's om jezelf te overtuigen.
In volle pas komen bekende op je af om te vragen of je een andere auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest onvoorspelbare momenten kan het gebeuren, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je autosleutel en je lak is beschadigd. Allemaal van die miniscule beschadigingen in je lak die je hoopt te ontlopen. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om van al die krasjes in je heilige koe af te komen kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die gekomen zijn van je sleutelbos, een paar takken of steentjes weer compleet onzichtbaar. Tevens is de kleur weer tot leven gekomen.

Is het niet een fraai gezicht al die glanzende auto's die glanzen in het zonlicht of onder verlichting van de straat? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de gelakte laag. Met onze glascoating service gaat ook jouw auto er net zo uit zien, zal dat niet helemaal geweldig zijn? Nano-coating is een niet opvallende laag over de bestaande autolak heen, dit geeft enkele jaren extra bescherming aan je voertuig. Wat nodig is, is dat de heilige koe eerst geheel gepolijst moet zijn anders wilt de gel niet blijven zitten. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere vuil van deze laklaag afglijdt zodat je altijd in een sprankelende auto boodschappen kan doen.

Je auto interieur laten reinigen zodat deze weer door een ringetje valt te halen? Gesoffeerde stoelen krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat aan de binnenkant te vinden is is zo fatsoenlijk of als het net uit de fabriek komt. Waarom je je binnenkant wilt laten reinigen? Na een poos is de binnenkant lang niet zo schoon meer als in het begin. En wat voor persoon wilt er nu genoegen nemen met een vies interieur. De lederen autostoelen komt na onze auto interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Nissan net nieuw had gekocht? Alle andere geurtjes die in het interieur zitten verstopt vernietigen we zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je Jeep volledig van buiten en binnenkant fris te laten wassen bieden we ook pakketten aan. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan afnemen. Uiteraard is het ook mogelijk om pakketten te combineren, wat jij wilt gaan wij voor je regelen. Wij bieden onze dienstverlening aan voor zowel particulieren als bijvoorbeeld een bezorgdienst. We weten het te waarderen als je ons wilt adviseren bij bijvoorbeeld je nichtje. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

We zien je graag.

Ben je wel klaar met je Mazda vanwege het feit dat deze er fletch uit ziet? Laat je Amerikaanse vierwieler door ons mooi poetsen. Wind doet je renault geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Na jaren lang buiten te zijn geweest is dat ook best onbetwistbaar, maar geen zorgen, in goede handen komt alles weer goed. Voor de fraaiste resultaten zullen we de bovenste laag weer als nieuw maken. Met krachtige middelen en de meeste liefde krijg je de auto weer in schitterende staat terug. Zie op onze webpagina enkele voorbeeld foto's om ons met een gerust hart te vertrouwen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een geweldig glimmende wagen voor je huis waar je graag naar kijkt.

Dit is je vast niet onbekend, zit je zalig in de Kia op weg naar huis en spontaan zijn er allemaal krasjes bijgekomen door opspattend grind. Jammer, er valt spijtig genoeg niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om weer in een stralende vierwieler te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs als de steenaanslag dieper zijn, maar daar is een andere techniek voor. Een uitstekende lak door onze polijstbehandeling geeft je heilige koe weer het aanzien die het had toen je hem voor het eerst zag. Het meest opvallende is de kleur, deze is als nieuw.

Heb je wel je ogen goed te kost gedaan aan die glanzende kleuren van een heilige koe? Dat je de hond een blokje om laat gaan en zoiets hebt van was dat maar mijn voertuig? Dit wordt verkregen met nano-coating en deze dienst zit ook in ons assortiment, dus jouw voertuig kan er net zo gelikt uit gaan zien. Glascoating is een transparante laag die over de laklaag is vastgehecht, door dit blijft je heilige koe vele jaren extra beschermd. Iets dat wel een must is, is dat de vierwieler eerst tot in de details gepolijst moet zijn om het middel te laten pakken. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere vuil van deze laklaag afglijdt zodat je altijd in een glimmende auto rondrijdt.

Tevens de binnenzijde van je heilige koe kunnen we geheel zuiveren zodat je met een voldaan gevoel een passagier kan meenemen. Wij maken werk van het gehele binnenkant, de stoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Maak je veel kilometers dan is deze een stuk smeriger als dat je zal willen. Als je meer informatie je tante een lift moet geven dan is het een afgang als die een smerige lift krijgt. Alle mogelijke plekjes worden door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer te zien is. En weet je nog hoe goed het auto interieur rook toen je je Honda net nieuw had gekocht? Alle andere geurtjes die in het interieur zitten verscholen vernietigen we zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Je kan bij ons ook een pakket bestellen, dan maken we je bedrijfswagen overal brandschoon. Neem eens bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Bovendien is het best slim om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Je kan bij ons elke kant op, alle auto's en bussen die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. Nadat je jouw heilige koe schoon hebt terug gekregen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons als voorbeeld bij je neefje wilt aanprijzen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Kom maar eens bij ons langs.

Report this wiki page